Inredning för barnrum

För tjugo år sedan inleddes ett samarbete med Treehouse childrens decor, ett av Sydafrikas ledande tillverkare för inredning till barnrum. Vi erbjuder ett genomtänkt sortiment där säkerhet och hållbarhet är viktigt genom att använda naturmaterial och giftfria färger. Sortimentet är indelat i olika teman; Ruby Rose, Denim, Pilot Patrol och Tippy Toes, men givetvis går det att kombinera mellan de olika serierna också! 

Idag fokuserar moderföretaget mer på möbler, men vi är mycket stolta över att fortfarande ha tillgång till Treehouses fina textila produkter i vårt sortiment. I vår egen webbshop hittar du förutom de produkter du hittar här, fler inredningsdetaljer; gardinomtag, bokstöd, sparbössa mm.

100% bomull percale

Alla våra tyger är av egen Treehouse design och 100% bomull percale. Percale är en standard för som innebär att trådtätheten måste vara minst 200 per kvadrat-tum, och själva vävtekniken ger en tråd över och en tråd under genom hela väven. Detta skiljer från t.ex. satin-tekniken där en tråd kan gå över en tråd och sedan under tre-fyra trådar.

Percale-tekniken gör att tyget håller formen bättre genom användning och tvättning.

 

Rulla till toppen