I korthet

Köpvillkor

Beställning

Får ni problem med er beställning kan ni antingen maila oss på info@klutaboa.se eller ringa på 0727 90 50 00. Ha gärna med er beställningsnumret som anges.

Betalningssätt & avgifter

Just nu har vi enbart betalning med Swish, använd nummer 123 292 09 40 och glöm inte att ange ert ordernummer i referensfältet.

Frakt och exp.avgift tillkommer med 49 kr inom Sverige, för ordrar över 1000 kr står vi för frakten.

Samtliga priser som visas på hemsidan inkluderar moms.

 

Leveranser

Vi skickar normalt din order inom 3 dagar från beställning. Leverans sker till platser i Sverige. För leverans utomlands, kontakta oss.

Vid transportskada, reklamera försändelsen utan dröjsmål till utlämnaren.

Ångerrätt

Enligt lagen om konsumentskydd har du 14 dagars ångerrätt på köpta varor via e-handel.

Vi vill helst få tillbaka varan i obruten förpackning. 

Kom ihåg att återsänd vara sker till egen kostnad och på eget ansvar.

Reklamation

En vara som säljs som sekunda innehåller fel, och det generella felet beskrivs vid produkten. Det kan till exempel, men inte uteslutande, röra sig om en tråd som vänt sig vid produktionen, eller om skräp smugit sig in under tryckprocessen. 

 

Returadress

AB WD&N Design
Skjutsgatan 2c
511 54  KINNA

Vill du reklamera en vara så skall du kontakta oss på info@klutaboa.se. Ångrar du köp så behöver du inte kontakta oss innan.

Personregister

Uppgifterna som lagras om kund används i syfte att upprätthålla kundrelationen, fullfölja vårt åtagande för beställning, och även för vår egen marknadsföring för att du som kund skall kunna ta del av intressanta erbjudanden.

Du kan när som helst tacka nej till att få sådana erbjudanden och du kan en gång om året kostnadsfritt ta del av personuppgifterna. Upptäcker du att någon uppgift vi har är felaktig ber vi att du antingen sänder oss ett mejl till info@klutaboa.se eller ringer till oss på 0727 90 50 00.

Din mejladress eller andra kontaktuppgifter lämnas aldrig ut till andra företag!

Rulla till toppen