Välkommen till Borås Cotton Upholstery

Borås Cotton Upholstery är mest känt för vårt mönstrade möbeltyg Gripsholm och våra enfärgade Relieffe och Online. Tygerna är kända för sin höga kvalitet där vi  kombinerar hög slitstyrka och tvättbarhet med den sköna sittkomfort bara ett bomullstyg kan ge.

Utöver dessa har vi tagit fram ett möbeltyg av ekologisk bomull som symboliserar vår vilja att ta hänsyn för framtida generationer. Ekologisk bomull är ett råmaterial helt fritt från skadliga kemikalier som minskar användandet av bekämpningsmedel och konstgödsling. Miljöfrågor är viktiga för oss och vår organisation är miljöcertifierade enligt ISO 14000 sedan 1997.

Borås Cotton Upholstery drivs av Bocotex, ett företag beläget mitt i Tygriket där mer än 200 års textil tradition finns i bagaget. Det ger oss en trygg plattform med mycket kunskap och erfarenhet i branschen.

Vi jobbar kontinuerligt med att ta fram nya mönster och färger, men vi är också stolta över vårt arv och det vi förvaltar, och i samarbete med med Birgitta Johnsson-Nyysti återupplivar vi efterfrågade, gamla favoriter.

För att kunna vara med när det händer, följ oss på Facebook och Instagram.

För mer information eller om du vill bli kund hos oss vänligen kontakta 

Bocotex AB
Mail: order@bocotex.se
Ordertelefon: 0320-303 00
Logistik -orderansvarig: Helen Norberg

Vi ser fram emot ett långsiktigt och gott samarbete!

Med vänlig hälsning
Bocotex AB / Borås Cotton

Fredrik von Knorring

Rulla till toppen